Fosterprocedure

Foster een hondje

Fosterplan FFSHP vzw

 

METERS EN/OF PETERS GEZOCHT VOOR ONZE HONDJES. VOOR SLECHTS 10 EURO PER MAAND VOORZIET U 1 VAN ONZE HARTENDIEFJES IN VOER EN MEDISCHE VERZORGING!

Onze vrijgekochte honden uit de dodingsstations moeten noodgedwongen nog een tijdje in hun land van herkomst blijven en dit om verschillende redenen; in een dodingsstation zijn ze niet gechipt of ingeënt en bijgevolg mogen ze ook niet onmiddellijk de grens over en moeten ze opgenomen worden in een Roemeense of Spaanse opvang.

Sommige zijn ziek en verwaarloosd of zodanig zwaar mishandeld dat ze eerst de nodige medische verzorging moeten krijgen voor ze het transport aankunnen, hierin nemen wij GEEN ENKEL risico!

Voor anderen vinden we simpelweg niet onmiddellijk adoptiegezinnen en/of transportmogelijkheden om ze over te kunnen brengen.

We hebben ook enkele hondjes die wél een liefdevolle thuis vonden, maar die gezien hun leeftijd onder bepaalde voorwaarden bij hun gezin verblijven.
Dit betekent dat al hun medische kosten door onze organisatie gedragen worden. Ook voor deze hondjes zoeken we een meter/peter, zodat we als organisatie kunnen blijven voorzien in hun verzorging.

En als laatste hebben we onze hondjes uit ons eigen Roemeense asieltje. Ons asieltje biedt opvang aan zo’n 80 zwerfhondjes in Boekarest. Ze worden er liefdevol verzorgd tot ze een gouden mandje in België vinden. Onze opvang draait, zoals de meeste Roemeense asielen, volledig zonder subsidies en enkel en alleen op donaties.

Om de aankoop van hun voer, hun medische verzorging, hun inentingen en hun sterilisatie/castratie te kunnen bekostigen zoeken ook zij een meter/peter. Voor slechts 10 euro per maand bent u meter/peter van een Roemeens hondje, en helpt u in hun medische kosten en voer te voorzien.

Van zodra de hond een thuis vond en naar België kan overkomen, wordt u hiervan op de hoogte gebracht en kan uw meter- of peterschap opgezegd worden of u kan uiteraard een ander noodlijdend hondje helpen.

De maandelijkse bijdrage kan gestort worden op rekeningnummer BE63 0017 3087 8508 met vermelding van de naam van je fosterhondje + de maand.

Alle hondjes kunnen gerust meerdere meters en peters hebben, het asiel kan de centjes héél hard gebruiken. Dank je wel aan iedereen die onze hondjes steunt!

Het FFSHP – team