Fosterprocedure

Foster een hondje

Onze vrijgekochte honden uit de dodingstations moeten noodgedwongen nog een tijdje in hun land van herkomst blijven en dit om verschillende redenen: in een dodingstation zijn ze niet gechipt of ingeënt en bijgevolg mogen ze ook niet onmiddellijk de grens over en moeten ze noodgedwongen opgenomen worden in een Spaanse of Roemeense opvang.  Sommige zijn ziek en verwaarloosd of zodanig zwaar mishandeld dat ze eerst de nodige medische verzorging moeten krijgen voor ze het transport aankunnen, hierin nemen wij geen enkel risico!

Onze vrijgekochte honden uit de dodingsstations moeten noodgedwongen nog een tijdje in hun land van herkomst blijven en dit om verschillende redenen: in een dodingsstation zijn ze niet gechipt of ingeënt en bijgevolg mogen ze ook niet onmiddellijk de grens over en moeten ze noodgedwongen opgenomen worden in een Spaanse of Roemeense opvang.  Sommige zijn ziek en verwaarloosd of zodanig zwaar mishandeld dat ze eerst de nodige medische verzorging moeten krijgen voor ze het transport aankunnen, hierin nemen wij geen enkel risico! Voor anderen vinden we simpelweg niet onmiddellijk adoptiegezinnen, waardoor zij noodgedwongen nog daar moeten blijven. We hebben ook enkele hondjes die wél een liefdevolle thuis vonden, maar die gezien hun leeftijd in permanente opvang verblijven.  Dit betekent dat al hun medische kosten door onze organisatie gedragen worden. Ook voor deze hondjes zoeken we een meter/peter, zodat we als organisatie kunnen blijven voorzien in hun verzorging.

Onze opvang draait, zoals de meeste Roemeense asielen, volledig zonder subsidies en enkel en alleen op donaties. Om de aankoop van hun voer, hun medische verzorging, hun inentingen en hun sterilisatie/castratie te kunnen bekostigen zoeken ook zij een meter/peter. Voor slechts 10 euro per maand bent u meter/peter van een Spaans of Roemeens hondje, en helpt u in hun medische kosten en voer te voorzien. Van zodra de hond een gouden mandje vond en naar België/Nederland kan overkomen, wordt U hiervan op de hoogte gebracht en kan er een ander hondje gekozen worden of kan uw meter- of peterschap opgezegd worden.